2012. október 26., péntek

Anita Blake - Felnőtt pártfogoltam :)



Anita Blake

Innen ismerheted: Laurell K. Hamilton: Anita Blake, vámpírvadász sorozatából

Először feltűnt: Laurell K. Hamilton: Bűnös vágyak

Természetfeletti státusza: nekromanta (eleinte)

Kampányának vezére:  
Lylia Bloom

Anita egy alacsony, de vékony és nőies, német és mexikói géneket öröklő, hosszú, göndör hajú, sápadt bőrű hősnő. Közvetlen, szókimondó és a szarkasztikus humora sokszor sodorja veszélybe.

És miért szavazzatok rá?

  • Mert Anita az egyik legtökösebb hősnő az idei versenyben.
Miért? Kérdezhetnétek.. Megpróbáljuk összeszedni nektek, hogy az utolsó kétségeiteket is eloszlassuk, ha nem olvastátok volna még a sorozatot.

  • Mert egy nagyhatalmú nekromanta, képes életre kelteni és uralni a zombikat és hatalma van a holtak minden fajtája felett. St. Louisban ő a legerősebb halottkeltő.
  • Mert hivatásos vámpírhóhér és szövetségi rendőrbíró, nyugodtan mondhatjuk, hogy a legjobb a szakmájában. Független szakértőként segíti a helyi rendőrséget, mint a természetfeletti lények szakértője.
  • Mert a legnagyobb hatalmú vámpírok is félnek tőle, hisz azon felül, hogy kivégezheti őket, ha rosszalkodtak, a nekromanta volta miatt parancsolni is képes nekik.
  • Mert profin bánik a fegyverekkel, mind a lőfegyverekkel, mind a dobóeszközökkel, a gyakorlásban pedig a legjobb barátja, az ottani világ legprofibb bérgyilkosa Edward segíti. Mellette gyakorlott a közelharcban is, fekete öves dzsúdós és kempózik.

Egy férfi szívéhez a bordák közt vezet a legrövidebb út, egy jó tízcentis bökővel. Van, hogy elég 8 centi is, de én szeretek biztosra menni. Vicces, hogy a fallikus tárgyakból a hosszabb mindig jobb. Szóval, aki esküszik, hogy nem a méret a lényeg, az egyszerűen nem lát túl a kenőkéseken.


  • Mert két nagyhatalmú triumvirátus tagja – az egyikben St Louis vámpírura, Jean-Claude, és a Thronnos Rokke klán alfa vérfarkasa a társai. A másikban pedig egy alakváltó vérleopárd, Nathaniel, és Damian, egy vámpír a társa. Ezzel a két triumvirátussal majdhogynem legyőzhetetlen.
  • Mert két alakváltó falka, a Thronnos Rokke vérfarkas klán Lupája, azaz a falka nőnemű vezetője és a helyi vérleopárd klán Nimir-Raja, azaz a falka Királynője. Ezzel a pozícióval a két legerősebb vérklánt és a csatlós klánok hatalmát tudhatja maga mögött.
  • Anita per pillanatnyilag 4 likantróp vírust: farkasét, leopárdét, oroszlánét és tigrisét hordozza magában. Ez különleges képesség, hisz egyszerre egynél több alakváltó gént nem hordozhatna még ebben a világban sem. De ezzel a képességgel ezeket az alakváltókat maga mellé tudja állítani.
  • Humorának határa a csillagos ég, és mindez anélkül, hogy megpróbálna vicces lenni. Nála ez természetes. Hogy őt magát idézzük...

    Szédületes alak. Szerintem nemzeti kinccsé kéne nyilvánítani a humorérzékét.

  • És ha ez nem lenne elég, az előző Lupától megörökölte a gyógyítás képességét. 
Meglőtték, leszúrták, megharapták, elégették, vadásztak rá, szellemileg manipulálták és még mindig feláll, hogy tovább harcoljon. Ez a nő képes megbírkózni bármilyen próblémával, amit odadobnak neki. Több fajta alakváltó DNS? Nem probléma. Ijesztő vámpír szerű erők? Megvolt. Ügyesen kezel több, mint hat férfit a számtalan érzelmi problémáikkal együtt? Mutassatok egy másik nőt, aki ezt megcsinálja és nem veszti el az eszét!

"Lehet, hogy én nem vagyok félelmetes, de a Browning igen."

Ezek után jól gondoljátok meg kire szavaztok... ;)


Figyelem! A szavazás október 27-29-ig tart!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése